Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Lakás csere, BP.XIV.! 50 m2-es 2 szobás felújított tégla építésű Lakás.

12 345 Ft 247 Ft/m2
Feladás dátuma: 2022.05.21 13:36
Tulajdonságok
Hirdetés típus eladó
Alapterület 50
Szobák száma 2
Jelleg tégla építésű
Állapot felújított
Fűtés gáz cirkó
Utca, hsz Róna
Emelet földszinti
Kilátás kert/park
Extrák kert, garázs, kocsibeálló
Leírás

Tulajdonostól BP.XIV. Róna utca, zuglói,52nm földszinti (fél emelet ),kertkapcsolatos, garázsos, tárolós, teljesen felújított öröklakás! Csak Bp-i csere érdekel nagyobbra! PL: sorház, házrész, ház, lakás, stb...! Jó állapotú, kertvárosi, kertkapcsolatos, két bejárattal rendelkező, 52nm tégla lakás. Két klimatizált szoba, előszoba, konyha, kamra, hidromasszázs káddal és zuhanypanellal is felszerelt fürdőszoba, külön Wc, videó kaputelefon, reluxás termoplán üveges fa nyílászárók, a szobákban fa szalag parketta, van külön garázs és tároló is. Közös költsége 11000 Ft/hó.
A lakáshoz tartozik a ház alatt lévő, külön zárható garázs és a lejáróba, illetve a kapu előtt is lehet parkolni három autóval is tud parkolni. Kettőt zárt helyen és egy a kapu elött. Van még egy 8nm tároló helyiség is. Az épület a 80-as évek elején épült, 2 emeletes 9 lakásos folyamatosan karbantartott kertvárosi épület. A lakás hátsó kijáratán két lépcsőfokon kilépve a konyhából, csendes pihenésre, grill partyra, napozásra, egyéb ténykedésre alkalmas kerthelyiség tárul elénk .Az épület eltakar a kíváncsi szemek elől!!A közelmúltban az épületen alábbi munkákat végezték el: pince víz, gáz alapvezeték csere, kémény, gázvezeték, tető felújítás.
Közlekedés és infrastruktúra szempontjából kiváló. A 77 troli megálló 150m ,1-2 km körzetbe, bölcsőde, óvoda, iskola, főiskola, gyógyszertár, kórház, bevásárlási lehetőség,(non stop Tesco, Lidl, stb Városliget is könnyen elérhető.
A lakás irodának, befektetésnek is tökéletes. Az ingatlan saját tulajdonú, per és tehermentes, nagyobbra cserélném, kb: 100nm sorház,
házrész, ház ,lakás,stb... Kizárólag csak Budapesti saját tulajdonú ,tehermentes csere érdekel. Ingatlanos segítségét nem kérem! Startapro_5845044

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0