Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

A Városliget az utca végén!

49 900 000 Ft
Feladás dátuma: 2023.09.19 20:56
Tulajdonságok
Alapterület 56
Szobák száma 2
Félszobák 1
Jelleg tégla építésű
Állapot felújított
Fűtés gáz cirkó
Emelet legfelső emeleti
Kilátás utcafront
Leírás

A Városliget az utca végén!
Tulajdonostól eladó egy rendkívül jó beosztású, arányos helyiségekkel rendelkező, verőfényes, 56 nm-es, amerikai konyhás nappali + 2 hálós tégla lakás a Peterdy utca csendes részén. A lakás további különlegessége, hogy pár perces sétával elérhető az utca végén a megújult Városliget. A lakás minden helyiségének van ablaka. Az amerikai konyhás nappali (24 nm) és az egyik háló (13 nm) utcai, a másik háló (9,8 nm) udvari nézetű, a kádas fürdőszoba és a külön WC a Lichthofról kap természetes fényt.
Az egyik háló az előszobából, a másik az amerikai konyhás nappaliból nyílik. A 3,6 méteres belmagasság és fényár mellett a két darab gyönyörű duplaszárnyú belső ajtó hozza vissza a régi polgári otthonok enterieur-érzését. A lakás a 3. emeleten található.
2006-ban teljeskörű felújításra került sor a lakásban, ekkor vezették be a cirkó-fűtést, cserélték az elektromos- és vízhálózatot, felújították a faparkettát, részben a nyílászárókat is, és kialakították a vizes blokkokat. A bejárati acél biztonsági ajtó ekkor került elhelyezésre, továbbá a műanyag ablakok a Lichthof felől, azonban a lakószobák ablakai eredeti, szépen profilált fa ablakok maradtak, rézkilinccsel, ezek jól zárnak. A 2016-os részleges felújítás alkalmával került kialakításra az amerikai konyha, és a 2. háló, festés, részleges vezetékezés ekkor is volt.
Az utcai szoba nagyméretű beépített gardróbja és a szintén beépített fürdőszobai szekrény az ár részét képezik, a konyhabútor megegyezéstől függően szintén maradhat.
A háznak van közös felújítási alapja, amelyből a tető első fázisú felújítása (udvari front) nemrég fejeződött be, s most következik az utcafronti rész, majd a homlokzat.
Szívből ajánlom fiataloknak, kutyabarátoknak és kiscsaládosoknak! Szerettünk itt lakni.

Ingatlanosok segítségét, köszönöm, nem kérem! Magánszemélyként árulom a lakást, ingatlanosoknak nem válaszolok. Kérem, hogy ezt tartsák tiszteletben!

I.ár: 49,9 M
Készpénzes vevő előnyben, de hiteles vásárló sem kizárt. Startapro_1649314875

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül
0