Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

AKCIÓ!! 40 millióval OLCSÓBB, SZIGLIGETI családi ház eladó, vagy BUDAPESTI ingatlanra CSERÉLHETŐ!

199 000 000 Ft 663333 Ft/m2
Feladás dátuma: 2024.05.10 15:34
Tulajdonságok
Hirdetés típus eladó
Alapterület 300
Szobák száma 6
Jelleg családi
Állapot jó állapotú
Fűtés elektromos
Leírás

AKCIÓ május 31-ig! 40 millióval olcsóbb!!
Szigligeten, a Balaton legszebb településén, a tanúhegyek ölelésében, a Balaton gyöngyszemén, a szigligeti várra panorámás, az erdő mellett, több generációs 4 szoba + 2 félszobás, családi ház, tulajdonostól eladó, vagy elcserélhető Budapesti lakásra, házra.

Budapesten, a Budai oldalon, vagy az 5., 6, és 7. kerületben 3-4 szobás, garázsos, jó állapotú liftes, összkomfortos, csendes helyen lévő ingatlancsere értékegyeztetéssel érdekel.

Az energiatakarékos ház éves energiaköltsége ÉVENTE mindössze 10-30 ezer Ft (fűtés, világítás, meleg víz) a telepített napelem rendszernek köszönhetően.


Az ingatlan állandó lakásra, vagy nyaralónak, valamint vállalkozásra is alkalmas:
1. Az alagsorban műhelyek, raktárak alakíthatók ki.
2. A ház Apartman házzá alakítható: 3 önálló bejáratú apartman alakítható ki benne minimális befektetéssel.

Alapterülete összesen 390 m2 (tájékoztató adat, az alaprajzzal együtt):
1. Lakrészek 3 szinten:
Alagsor: 90 m2
Földszint: 90 m2
Tetőtér: 50 m2
2. Teraszok: 30+50 = 80 m2
3. Garázsok 4 gépkocsi részére: 80 m2.
Az ingatlan 1 tulajdonosú, per és tehermentes.

A HÁZ FEKVÉSE:
A családi ház Szigliget egyik csendes utcájában, az erdő közvetlen közelében (kb. 50 m), a Szabadság utca végén található. A háztól séta távolságra van a strand, bolt, orvosi rendelő, iskola. Átmenő forgalom nincs.

A HÁZ ELRENDEZÉSE:
Az utcaszinten a kerítés horganyzott kovácsoltvasból készült. A kapu automata távirányítós, amely este a lejáró és az udvar oldalán elhelyezett lámpákat is kapcsolja.
A földszinti bejáratot 4 lépcsőn át, egy 30 m2-es teraszon keresztül lehet megközelíteni. A teraszon elhelyezett jakuzzi is az ár része. A terasz bejárattól átellenes oldala felül nyitható, végig üveges, a terasz oldalán eltolható ablakok vannak.
A bejáraton keresztül jutunk a földszintre, mely egy 3 szoba, összkomfortos lakás.
A földszinti bejárattal szemben vezet fel a lépcső a tetőtérbe, mely egy nappali + 2 félszobás lakrész önálló konyhával, fürdővel, külön WC-vel. A két fél szobából külön-külön is kijuthatunk az erkélyre, ahonnan csodás panoráma van a szigligeti várra.
Az alagsori lakrészt két bejáraton keresztül is megközelíthetjük. Itt 2 és fél szoba összkomfortos lakás található, mely teljes felújítást igényel. (Eddig a vállalkozásunk raktárnak használta.)
Az alagsor folytatásában található a fedett gépkocsi tároló, amely 4 gépkocsi elhelyezésére. Ez alatt a kert irányában egy 50 m2-es félig nyitott terasz található, amelyet egyik oldalról fügefák szegélyeznek. A teraszon akár nagyobb létszámú rendezvény is tartható, de biztosítja a lakók kényelmes pihenését is. A főzést fatüzelésű, pár alkalommal használt sparhelt, valamint egy fatüzelésű bogrács biztosítja.
A ház bútorai közül csak néhány, személyes kötődésű darabot viszünk el, a többi a házban marad.

GARÁZSOK:
A ház alagsorával egy szintben egy 80 m2-es garázs található, mely 4 autó fedett helyen történő tárolását biztosítja. A garázsok a viacolor burkolatú udvaron keresztül közelíthetők meg.

KERT
Az udvar alatt egy 450 m2-es, füvesített kert található, amely öntözését saját, engedélyeztetett kútból, automata öntözőrendszer biztosítja. A kertet alulról belátás gátló fakerítés és tujasor szegélyezi. Egy közelmúltban elpusztult cseresznyefa törzsére, 3 m magasan egy lombkorona házikó került elhelyezésre a kisgyerekek nagy örömére.

A HÁZ ENERGIA ELLÁTÁSA:
A ház 3 32A nappali és 3 32A éjszakai árammal ellátott.
E hálózatba egy 8,2 kW-os és egy 5,1 kW-os napelem rendszer táplálja be az áramot, így a ház fűtése, világítása, meleg víz előállítása ÉVENTE 10 - 30 ezer Ft között változik (a napsütéstől függően).
A ház jelenleg a közmű szolgáltatótól kapja a vizet, de lehetőség van házi vízmű kialakítására is az engedélyeztetett kúton keresztül. A kút vízhozama olyan bőséges, hogy akár több házat, vagy egy medencét is el tudna látni megfelelő mennyiségű vízzel.

A HÁZ FŰTÉSE, HŰTÉSE:
Kétféle, önálló, egymástól független fűtési rendszer használható.
1. Elektromos padlófűtés és elektromos hőtárolós radiátor rendszer a földszinten és a tetőtérben.
2. Fa és szén vegyes tüzelésű vizes kazán fűtés az egész házban, melyhez egy fűtési időszakra való tartalék fa és szén áll rendelkezésre az alagsori kazánházban. E rendszerhez gázkazán is csatlakoztatható, hiszen a telken belül gázcsonk áll rendelkezésre a gáz bekötéséhez.
A földszinti egyik szobában fali 3,5 kW-os, míg tetőtérben mennyezetbe süllyesztett 6,5 kW-os hűtő-fűtő klíma lett telepítve. A ház kitűnő hőszigetelése miatt nagyon ritkán használtuk.
A téli fagyott, havas burkolaton történő csúszásveszély miatt, a kiskaputól az alagsori lakás garázssor felőli bejáratáig, 1 m szélességben, elektromos rámpafűtés került kiépítésre. Ez kb. 1 óra alatt járhatóvá teszi a lefagyott, behavazott sávot.

További részletek: https: ingatlan.com 33975471
NEM KÉREM ingatlanközvetítők közreműködését! Ne is keressenek! Startapro_1713534058

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Horváth Tibor György

Összes hirdetés megtekintése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0