Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

Nagy méretű Pillbase Basic gyógyszeradagoló és gyógyszertároló rekesszel új

4 999 Ft
Feladás dátuma: 2023.05.26 14:54
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

Nagy méretű Pillbase Basic gyógyszeradagoló és gyógyszertároló rekesszel új 23 x 13,4 x 10 cm. német felirattal.
Praktikus tárolás: a 6 fiók segítségével könnyen tárolhatók a gyógyszerek, a tablettacsíkok és a használati utasítás. A dobozhoz tartozik még egy tartó és egy klip az orvosi okmányokhoz, gyógyszerjegyzékhez és egészségügyi kártyához!
Kivehető tablettadoboz: a kivehető tabletta-adagoló a hét napjai és a napszakok (reggel, dél, este, éjszaka) szerint rendezi a tablettákat és pirulákat, és így tökéletes áttekintést nyújt a gyógyszereiről, gyógyszereiről és tablettáiról
Egyedi címkézés: öntapadós címkék az adagolási adatok (reggel, dél, este, éjszaka), sürgősségi kapcsolattartók és névcímkék címkézésére. Ezen kívül van egy kiegészíthető gyógyszerlista is
Moduláris és bővíthető: A PillBase Basic egyedülálló módon egyesíti a gyógyszerek és tabletták tárolását és kiadását. Ezenkívül a doboz igény szerint bővíthető és egymásra rakható
Doboz tartalma: 1 egymásra rakható gyógyszeres doboz (kártyatartóval + iratkapocs), 1 kivehető heti adagoló (7 nap, 4 alkalommal), címkék (adagolás, névtábla, sürgősségi érintkezők), 1 gyógyszerlista, 4 csúszásmentes láb (radír)

Olvasd végig figyelmesen a leírást, nézd a méreteket és a képeket is hogy feleslegesen ne rabold az időmet...
Kényszeres alkudozók, ráérő tudósok, klinikai esetek, funkcionális analfabéták és link alakok kíméljenek!!! Ha nem válaszolok azonnal az e-mailekre egy kis türelmet kérnék mert nincs "okos"mobilom és nem vagyok mindig gép előtt. Ha 3 napon belül nem válaszolok külföldön vagyok.

Csak személyes átvétel kizárólag a Blahán!!! SMS-re Nem Válaszolok !!! Garancia és Visszavásárlás Nincs!!! Startapro_1661593400

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Aradi Roland

Összes hirdetés megtekintése
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül
0