Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

Spanyol nyelvoktatás minden szinten eredményekben gazdag anyanyelvű tanártól

Feladás dátuma: 2023.06.01 01:55
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

Rövid bemutatkozás:
- Spanyol anyanyelvű tanárként, a nyelvoktatásban szerzett több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem, viszont a magyarországi felső oktatásban végzett tanulmányaimnak köszönhetően jól beszélek magyarul. A kezdőtől a felsőfokig, minden szinten vállalok tanítást, akár online. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvizsgára való felkészítésben. A nyelvtani nehézségek megoldásában nagy rutinnal rendelkezem.
- Az élőben tartott órák jelenleg a tanulónál, vagy kávézókban zajlanak. De máshol is, ahol a feltételek a tanulásban adottak.
- Az 60 perces óra 6.500.- Ft-ba kerülnek, a 90 percesek pedig 8.500.- Ft-ba.
- Szeretek tanítani. Számomra a spanyol nyelvtanítás nem iskolai munka, hanem élvezetes hobbi. Éppen ezért mindig azon vagyok, hogy a tanuló se tantárgyként tekintsen a spanyol nyelvre, hanem élvezze megtanulni azt. Számomra öröm látni, ahogy a diákjaim fokozatosan elsajátítják azt a szép nyelvet, ami nekem születésemtől fogva megadatott. Azt, amikor diákjaim eljutnak arra a szintre, hogy beszélgetni tudnak velem spanyolul, vagy amikor az kiszemelt állást megkapják, vagy például akkor, amikor sikeresen megszerzik a nyelvvizsgát. De az is nagy siker, ha például egy diákom megnyer egy országos bajnoki díjat - ilyen is volt! Startapro_1675119860

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Luis

Összes hirdetés megtekintése
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül
0