Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

Olcsó Etázskemence,kelsztővel,dagasztóval,kisütőkocsival,kenyérszeletelővel,eladó profil váltás

1 250 000 Ft
Feladás dátuma: 2023.06.05 20:07
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

2021 októberében vásárolt új elektromos gépek eladók profilváltás miatt. A gépek még garanciálisak! Nagyon keveset használták! Gyönyörű állapotban vannak de ez látszik is!
Rozsdamentes acél,két ablakos 2 szintes kemencébe 4db 60x40 es sütőlemez helyezhető el, alul felül elektromosan (380V,) fűt ami szintenként külön-külön állítható. Belsőmérete:870x670x200mm.?külsőmérete: 1200x800mm.Áramigény 13,2Kw.,3x16A. Időszabályzóval ellátott, hangjelzéssel jelzi a beállított idő leteltét, a víz lágyító a hátulján szerelve van! Előnye, hogy a sütő bővíthető tehát csak a tetejére kell helyezni akár két sütőt majd a hátulján csatlakoztatni és működik is! Az alsó részben kelesztő van amely gőzöl.
Továbbá eladóvá vált egy szintén új spiráldagasztó. Stork 40L.22kgkapacitású,Sebessége:240/120pm.,motor:1,5/2,4Kw.Még a fólia is latható a gombokon! Gyönyörű karcmentes állapotban van. Meglepően halk zajszint jellemzi ,két fokozatú állítási lehetőség és ajándékba adunk egy használt kenyér-szeletelőt melynek kései kifogástalanok de sajnos az indítogombja kontakthibás de ettől működik! Tehát nem kell élezni és adunk egy rozsdamentes kisütőkocsit ajándékba amin 18 db 60x40 es lemez fér el .
A gépek kizárólag profilváltás miatt eladóak, számla természetesen van róla és számlaképesek is vagyunk! Tehát áfásan eladóak mivel jelenleg is működő cégre vásároltuk a gépeket!
Kizárólag komoly vásárolni akaró érdeklődőket várunk! Az ár minimálisan alkuképes, mivel a gépek újak!
A gépek a XVIII. kerületben találhatóak és egyeztetés alapján megtekinthetőek a délutáni órákban akár hétvégén is! A szállításban tudok segíteni Budapest és Pestmegye területén. Azon kívül tehát vidékre csak üzemanyagköltség térítésre és pályamatricára tartunk igényt, hozzávetőleges kb. 8-9L/100 m fogyasztással! Köszönjük, hogy elolvasta a hirdetésünket! Az ár bruttóban van feltüntetve!! 1250.000Ft.
További szép napot!
Startapro_1650182096

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Kerekperec Pékség

Összes hirdetés megtekintése
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül
0