Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

Autómentés, motormentés, gépszállítás és áruszállítás 5 utas 6 méter és 2.5 tonnáig 0-24h(non-stop).

Feladás dátuma: 2023.06.02 16:06
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

Autómentés, motormentés, gépszállítás és áruszállítás, akár 5 utas, 6 méter és 2.5 tonnáig ! Személyautó, kisbusz, furgon, terepjáró, motor, quad, teherautó, busz, traktor, lakókocsi, lakóautó műszaki mentése vagy szállítása. Rendszámmal nem rendelkező jármű, fűnyíró traktor, rakódógép, mezőgazdasági kisgép és akár a hozzá tartozó eszközök szállítása. Faanyag, vasanyag, építőanyag, raklapos anyag, tetőlemez, bála, fűrészáru, csónak, illetve sok egyéb áru szállítása. Speciálisan autómentésre kialakított és felszerelt járműveinkkel, nagy teherbírású, elektromos csörlővel ellátott trélerünkkel, valamint egyedi kialakítású billenő rakfelülettel és kézicsörlővel felszerelt motorszállítónkkal nagyon sokrétű problémára tudunk megoldást nyújtuni. A sík rakfelületnek köszönhetően, a hosszú és nagy terjedelmű áruk, gépek, vagy eszközök elszállítása sem okoz problémát. Legyen az vasszerkezet, szendvicspanel, fagerenda, fémprofil, konténer, vagy akár más egyéb áru, aminek a továbbítása nehézségekbe ütközne. Zala-megyében és országosan, a nap bármely szakában állunk rendelkezésére (non-stop). Ideális esetben akár azonnal tudunk indulni az ön segítségére. Hívjon bizalommal és egy rövid megbeszélés után biztosan megoldást találunk a problémájára! A tréler terhelhetősége korlátozott, eszerint maximális teherbírása 2.5 tonna !!! Startapro_1668112448

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül
0