Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Örökpanorámás belterületi csatornázott, körbekerített 875nm telek eladó

6 200 000 Ft 7086 Ft/m2
Feladás dátuma: 2024.06.07 00:52
Tulajdonságok
Hirdetés típus eladó
Alapterület 875
Övezet lakóövezeti telek
Extrák villany, víz, gáz, csatornázott, panorámás
Leírás

Pest megyében Versegen, Budapesttől 40 km-re csendes, nyugodt környéken, eladó telek, az ár a kisebbik telekre vonatkozik(875 és 1046m2) egyben vagy külön amely kerítéssel frissen körbe van kerítve. Három oldalról szomszéd mentes. Az Örs vezér tértől kifelé, Gödöllő, Aszód, Kartal vonalán és az M3-as autópályán keresztül is könnyedén megközelíthető a csodás környezetben található kis település, Hatvanhoz is közel. Szép természeti környezetének és kedvező klímájának köszönhetően, igen népszerű a nyugalomra vágyók körében. A telek, több lehetőséget is kínál, akár építkezésre, vállalkozásra, gazdálkodásra, termelői tevékenységre, kikapcsolódni, feltöltődni vágyóknak egyaránt, jó lehetőség vagy befektetésre. A telek a falu szélén, családi házas környezetben helyezkedik el, ahová közvilágítással rendelkező aszfalt út vezet, és minden közmű megtalálható. A 2 telek külön hrsz-mal rendelkezik. Rendkívüli panorámájának köszönhetően csodálatos a környezet, mivel gyönyörű kilátás nyílik a környező dombokra, környékre. BEÉPÍTHETŐSÉG:30% Közművek az utcában, csatorna a telken van. BESOROLÁS: LK1...kertvárosi, lakóövezeti telek TULAJDONI VISZONYOK:1 1 Az ingatlan per, és tehermentes. A kis településen, szinte minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, legyen az akár bevásárlási lehetőség, posta, orvosi ellátás, mely mindössze pár perces sétával elérhető. Szórakozást és kikapcsolódást tekintve, akár községhez tartozó Fenyőharasztipusztán található kastélyszálló nyújt lehetőséget, illetve számtalan más környékbeli lehetőség. (A kastély és a környéke Podmaniczky család tulajdona volt, ami Pest megye északkeleti részén, a Cserhát lábánál található.)
Amennyiben távol a város zajától, de mégis nyugodt környezetben, tiszta jó levegőn, a fővárostól nem messze szeretne élni, kikapcsolódni vagy akár befektetni, ez kiváló lehetőség.
A településtől 10 km-re található M3-as autópályán 40 percen belül elérhető az ország központja Budapest, ideértve annak nemzetközi repülőterét, Ferihegyet is. A településen áthaladó két, országos jelentőségű főutat 2009-ben felújították, így azok állapota első osztályú. A településen minden utca aszfaltburkolattal rendelkezik, illetve a településnek saját szennyvíztisztító telepe és szennyvízcsatorna-hálózata van (természetesen kiépült a víz, áram, gáz és internet infrastruktúra is). A fejlődés alapját jelentő jó elérhetőségen kívül a település kiváló természeti adottságokkal rendelkezik. Így például ipari termelés hiányában a levegőminőség kitűnő, a termőföld és az erdők nem szennyezettek, a település alatt pedig nagyon jó minőségű két termálvízbázis található.
Érd: 06 204161708
Startapro_1675619701

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0