Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése
Figyelem, felnőtt tartalom!
Ha nem múltál el 18 éves, kérjük, ne lépj be erre az oldalra.
18
Elmúltál 18 éves?
Nem
Igen

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Prosztata és merevedési problémák kezelése

Feladás dátuma: 2024.04.18 07:17
Automatikusan frissítve
Tulajdonságok
Magasság 165
Testsúly 72
Testalkat teltkarcsú
Hajszín szőke
Keblek Természetes
Irányultság Urakat vár
Lakás Nem dohányzó, Légkondícionálós, Fürdőszobás
Ilyenkor hívhatsz 8-20
Leírás

Kedves Régi és Leendő Vendégeim! :)

Új tel.számon vagyok elérhető: 30 628-3538

Úgy döntöttem meglebbentem néha a profilom hisz a gyógyászati oldalam is sokan nézik akik itt is jelen vannak. Jézusom mit keresel Te itt mondták már páran : - Kedves Férfiak azért mert Ti legtöbben ezen az oldalon kerestek a problémáitokhoz segítséget és nagyon sokszor rossz emberhez mentek és mire hozzám juttok szembesülnötök kell ,hogy itt ténylegesen nagyobb a baj mint azt Ti gondoltátok volna. Isten nem vagyok csodát Én sem tudok tenni, de aki időben felkeres azon tudok segíteni!!!! Erről az oldalról 2 főt tudok csak fogadni naponta ezért kérem időben kérjen időpontot hozzám. Szombatonként is elérhető vagyok 9-19-ig ide nagyobb esély bejutni.

NYUGODTAN HÍVJ FEL, HOGY MEGBIZONYOSODJ TUDÁS IS VAN A HIRDETÉSEM HÁTTERÉBEN ...mivel írni bárki bármit írhat.

Kérlek olvass végig! - Köszönöm.:) PSA prosztata specifikus antigén gyors tesztet is végzek ha kéred.. 40 év felett ajánlott !!! TENS - el is kezelek !

Hétközben 8 órától hívható vagyok este 7- ig. Vasárnap nem vagyok elérhető semmilyen formában. Ezért érdemes IDŐBEN időpontot egyeztetni.

Masszázs -Terápiák :

Nálam Te leszel a középpontban, ezért ha egy igazán kellemes hangulatú kikapcsolódást keresel, mikor minden tagod sajog, ne felejtsd, hogy GYÓGYMASSZŐR vagyok! 13 éves tapasztalat a kezeim energiáiban. Fő profilom az INDIAI GYÓGYÁSZAT , ezen kívül a FÉRFIAK VÁLTOZÓKORI problémáival
is foglalkozom terápiásan .. PROSZTATA és MEREVEDÉSI problémák kezelése Masszázzsal,Gyógytornával és Gyógytermékek kezelésével amit orvosilag is alátámasztottak jótékony hatásai.

AZ ELJÁRÁS POZITÍV HATÁSSAL VAN A FÉRFI SZEXUÁLIS KAPCSOLATAIRA+ MEGHOSSZABBÍTJA A NEMI KAPCSOLATOT ,FOKOZZA A MEREVEDÉSI FUNKCIÓT AZ ORGAZMUS KIFEJEZETTEBBÉ VÁLIK ,MEGSZŰNIK A KORAI MAGÖMLÉS JELENSÉGE!!!!!


RÉSZMASSZÁZSBAN KÉRHETŐ:

- IZOMSTIMULÁCIÓS INTIM masszázs ami fantasztikusan ható merevedési problémákra is. Egyéni saját technikával kifejlesztetten, szakszerűen végzem. Ilyet CSAK IS NÁLAM tudsz kipróbálni.

- PROSZTATA MASSZÁZS - urológustól tanultam, - szakszerűen végzem,masszázs előtt célszerű bőséges folyadékkal fogyasztás. Pt. masszázs előtt egy pohár csapvíz kötelező. Elfogom mondani miért.
PSA gyors teszt PSA egy enzimfehérje mely kizárólag prosztatában mirigyhámsejtben termelődik meg.Tesztet minden 40 év feletti férfinak évente célszerű elvégezni.


FÉRFIAK G-pontja a ki rob banó or gaz mus for rása lehet, de az egész ségre is óri ási ha tás sal bír! Ér de mes a prosz ta ta masszázst be le vinni a min den na pok ru tin jába!
A prosztata a férfiak titokzatos és gyakran félreértett szerve. A húgyhólyag és a végbél közötti terület alatt található dióméretű mirigy főfunkciója olyan folyadék előállítása, amely az ejakuláció során a sperma részeként ürül ki.

A kor előrehaladtával csökken a prosztata váladéktermelése, ám a természetes okok mellett gyakran kóros elváltozások is meghúzódhatnak a háttérben. A prosztata azaz a "férfi G-pont" a szexuális gyönyörhöz is hozzájárul - izgatása észvesztő élmény forrása lehet, és akik már megtapasztalták a prosztata-orgazmust ódákat tudnának zengeni róla. A gyönyör és a funkció szorosan összefügg: a prosztata felszínét borító idegvégződések a prosztata összehúzódásai révén ugyanis hozzájárulnak az ejakulációt kísérő kéjérzethez.

A PROSZTATAMASSZÁZS EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNYEI!

A prosztatamasszázs a prosztata masszírozását, stimulálását jelenti. Ennek egyrészt szexuális szerepe lehet (előfordulhat, hogy valaki pusztán a prosztata masszírozásától is képes elérni az orgazmust), másrészt egészségmegőrző funkciót is tulajdonítanak neki.

A prosztata masszírozásával váladék ürül a prosztatából, és ez segíthet "tisztán" tartani a prosztatavezetéket, eltávolítani a pangó folyadékot!!!!!!!!!!!!!!!!

Mivel a prosztata a hasüregnek inkább hátsó részén található, a prosztata stimulálása a végbélen vagy a gáton keresztül történik.

Gyógyászati oldalam évek óta elérhető.



Telefonom csak szám kijelzett hívásokat vár!
SMS-re nem tudok válaszolni!!!!!!!!

Startapro_5962644

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0