Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

Ladda IKEA Eneloop AA ceruza 1900 mAh akkumulátor elem, 4 db-os bliszterben eladó, bontatlan

1 299 Ft
Feladás dátuma: 2023.06.05 08:14
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

A megadott 1299 Ft-os ár 1 db-ra vonatkozik. Ladda IKEA Made in Japan (Eneloop) AA ceruza akkumulátor eladó 1900 mAh új, bontatlan 4 db-os bliszterben. A termék Japánban készült. 1,2 V, min. 1900 mAh, Ni-MH. Alacsony önkisülésű akkumulátor, ami azt jelenti, hogy feltöltés után kapacitásának 95 %-át megőrzi 2 év nem használat után is és 5 év nem használat után 70 %-át.

Hogy mi a Ladda?
Egy olyan hosszú életű, előre feltöltött akkumulátor, amit akár 1000-szer újratölthetsz. Ezzel sok energiát és pénzt takarítasz meg. Egyszerűen a világ legjobb újratölthető akkuja, sok egyedi képességgel. A Ladda egyesíti a hagyományos elem, és az újratölthető akkumulátor előnyeit.
Azonnal használatra kész, akár csak a hagyományos elem, de bármikor újratöltheted.

Az új Ladda akár 1000-szer újratölthető.
A legfontosabb tulajdonsága egy újratölthető akkunak az életciklus, vagyis, hogy mennyiszer töltheted fel kapacitás-veszteség nélkül. Ezzel a számmal nem sok gyártó dicsekszik el, nem véletlenül.
A Ladda akkukat 1000-szer is feltöltheted, így hosszú távon pontosan 999 elhasznált elem tárolásának gondját oldod meg. Természetesen te is sokkal jobban jársz

Még alacsonyabb önkisülés
Ennek nem csak az az előnye, hogy vásárlás után azonnal használhatod. Ezek az akkuk 5 év tárolás után is megőrzik töltöttségük 70%-át. Más jó minőségű akkumulátorokkal ellentétben mindig készek a használatra.

Ladda valóban tiszta energia
Minden Ladda akkut napenergia segítségével töltöttek föl Japánban. Láthatod, ők nem csak beszélnek a környezet kíméléséről.

Univerzálisan használható
A digitális fényképezőgéptől a zenelejátszón át a távvezérlőkig: bármilyen elektronikus eszközödnek megfelelő energiát biztosít, akár nagy igénybevételről, akár hosszú élettartamról legyen szó.

Nagy teljesítmény akár -20 C- os hidegben is.
Egy másik nagy előnye a Ladda akkuknak, hogy alacsony külső hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújtanak. A hideg többé nem akadály.

A Ladda jóval tartósabb egy hagyományos tölthető akkumulátornál.
Sok eszköz alacsony töltöttséget jelez vissza vagy lekapcsol, ha a feszültség 1,1 Volt alá esik. A hagyományos Ni-MH akkumulátorok teljesítménye nagyon hamar ez alá a szint alá csökken, míg a Ladda akkuk hosszú ideig tartják ezt a szintet. Ezért készíthetsz több fotót egy Ladda-val, mint egy más hasonló teljesítményű hagyományos akkumulátorral. Jóval többet.

A termék készleten van. Minimális vásárolható mennyiség 1 bliszter = 4 db. Startapro_1640702948

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Mr. Szabi

Összes hirdetés megtekintése
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül
0