Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ctek mxs 5.0 továbbfejlesztett automata mikroprocesszoros akkutöltő

31 499 Ft
Feladás dátuma: 2024.04.02 19:32
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Gyártóhoz egyéb
Gyártási év 2022
Állapot új
Eredet gyári
Leírás

CTEK MXS 5.0 továbbfejlesztett mikroprocesszor vezérlésű automata akkumulátortöltő (akkutöltő)+regeneráló 8 fokozatú automata töltési programmal. Egyedülállóan áramszünet után is folytatja a töltést az előzőleg beállított töltési programban, ebben különbözik más töltőktől, amik alaphelyzetbe kapcsolnak áramszünet után és nem folytatják a töltési folyamatot. Ez nagy előny például a töltő hosszabb ideig tartó használata során (téli autó pihentetés).

Képes az összes otthoni akkumulátortöltő helyettesítésére. Feltölti és mindig indulásra készen tartja a quad, a robogó, a gépkocsi, a motorkerékpár vagy bármelyik más járművét, legyen az cabrio, old timer autó, vagy lakóautó és az akkumulátorokat üzemkész állapotban tartja azáltal, hogy a feltöltés után az akkumulátoron rajta hagyva csepptöltéssel nem engedi, hogy az akku lemerüljön, az akkumulátor természetes önkisülése miatt. Az akkumulátoron hagyva nem károsítja azt, ezáltal ideális akkumulátorok átteleltetésére, szezonálisan használt járművek akkumulátorainak megóvására a szezonon kívüli lemerüléstől. A CTEK MXS 5.0 egyedülálló újdonsága a beépített automata hőmérséklet kompenzáció (ATC szenzor), amely feljebb emeli a töltést hidegben vagy lecsökkenti melegben, ezáltal nincs szükség kézi kapcsolgatásra a normál vagy téli üzemmódok között, mint más töltőknél.

Ez az intelligens töltőkészülék felismeri a mélykisütött akkumulátorokat és RECOND töltésprogramjának alkalmazásával képes reaktiválni őket. Már 2 Volt feszültségtől tölt. A régebbi vagy rosszul karbantartott akkumulátorok szulfátosodása a pulzáló töltéssel visszafordítható. Ez által meghosszabbodik az akkuk élettartama, és megnövekszik a kapacitása. A maximális töltőáram 5 A. AGM program a Start-Stop akkukhoz.

Az akkumulátor feszültsége a töltő használatával mindig az optimális szinten van. A töltőkészüléket egy fóliakapcsolóval működtetjük és LED-ekkel követhetjük nyomon a kiválasztott töltési módokat, és hogy az akkumulátor éppen melyik töltési fázisban van. Az akkumulátortöltő túltöltés, szikrázás, túlterhelés, rövidzárlat, túlmelegedés és fordított polaritású csatlakozás ellen védett. IP65 védelem.

Műszaki adatok:
Tölthető akkumulátorméret: 1,2 Ah-160 Ah
Töltő feszültség/áram:
motor mód: 0,8 A 14,4 V
autó mód: max. 5 A 14,4 V
AGM motor mód: 0,8 A 14,7 V
AGM autó mód: 5 A 14,7 V
Recond mód motor: 0,3 A, 15,8 V
Recond mód autó: 1,8 A, 15,8 V

CTEK 5 éves garancia

A töltőből több darab van készleten, újak, bontatlanok.
Startapro_5956563

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0