Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Gyári munka Ausztriában ( Felső-Ausztria)

Feladás dátuma: 2024.03.30 23:37
Tulajdonságok
Munkavégzés helye ausztriai munka, EU tagállam
Munka jellege szakmunka
Szakértelmet igényel nem
Nyelvismeret szükséges
Orientáció egyéb, építő- és gépipar, szállítmányozás
Időtáv hosszútáv
Fizetési szint versenyképes
Leírás

Sziasztok! Ausztriába azon belül Felső-Ausztriába keresnek embereket! Család,barát a cég! Több mint 30éves cégről beszélek,5gyárra van Felső-Ausztriában!Fixes munkák és hosszútávúak,nem kölcsönzött munkák! Kollektív(rendes)szerződés van a cégnél! Egész éves gyermekfelügyelet lehetséges! Ried im Innkreisba(4910 az irányítószám,város,1-es gyár) Ort im Innkreisba(4974 az irányítószám,falú,2-es és 3-as gyár) Reichersbergbe(4981 az irányítószám,falú,4-es gyár)(Felső-Ausztria) gyári munkára keresnek embereket,ahol én is dolgozok( az 1-es gyárba) a mi részlegünkre is! MEGKÉREK MINDENKIT RENDESEN OLVASSA EL ÉS ÉRTELMEZZE A HIRDETÉSEMET,AKINEK NINCS JOGOSÍTVÁNYA ÉS AUTÓJA,NEM BESZÉLI A NÉMETET VAGY AZ ANGOLT ALAP SZINTEN AZT MEGKÉREM SZÉPEN NE JELENTKEZZEN ÉS NE ÍRJON RÁM MERT AKKOR SEM TUDOK SEGÍTENI EZEK A FELTÉTELEK,ÉS AMI LENTEBB LE VAN ÍRVA RÉSZLETESEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!AKINEK CSAK JOGOSÍTVÁNYA VAN DE AUTÓJA NINCS AZ SE JELENTKEZZEN ÉS NE ÍRJON RÁM (OLYAN SE JÓ AKINEK FOLYAMATBA VAN) OLYANNAK TUDOK SEGÍTENI AKINEK VAN JOGOSÍTVÁNYA ÉS AUTÓJA SZÓVAL MIND A KETTŐ VAN!!!!!!A2-ES NYELVTUDÁS SZÜKSÉGES ÉS TOVÁBB FELJEBB AZAZ KOMMUNIKÁCIÓS SZINTEN KELL TUDNI!!!!! FIXES MUNKÁK ÉS HOSSZÚTÁVÚAK!!!! AKI,AKIK MEGFELELNEK A FELTÉTELEKNEK AZ PRIVÁTBA ÍRJON LEGYEN SZÍVES ÉS NE A HIRDETÉSEIM ALÁ CSAK PRIVÁTBA VÁLASZOLOK MINDENRE (MIT KELL DOLGOZNI,KERESETI LEHETŐSÉG STB.) PRIVÁTBA ÍRJATOK KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!! Ried im Innkreisba(4910 az irányítószám,város,1-es gyár) Ort im Innkreisba(4974 az irányítószám,falú,2-es és 3-as gyár) Reichersbergbe(4981 az irányítószám,falú,4-es gyár)(Felső-Ausztria) gyári munkára keresnek embereket,ahol én is dolgozok( az 1-es gyárba) a mi részlegünkre is!Ez fixes munka,munkák férfiakat és nőket is keresnek,párok is jelentkezhetnek!Olyan párok jelentkezenek megköszönöm,mindkettőnek van külön jogosítványa és autója!! Pároknak írom és olyanoknak akik egy autóval szeretnének többen jönni,nem garancia hogy egy helyre fognak titeket tenni mivel 5gyár van,és ha mégis egy gyárba kerülnétek az se biztos hogy egy műszakba kerültök,nincs kizárva nem lehetetlen de azért kell a másiknak is hogy legyen autója a bejárást megoldani! Alap német vagy angol nyelvtudás szükséges!Nyelvtudás nélkül ne jelentkezetek megköszönöm ezt is!! Nyelvet kell tudni kicsit mivel interjúra kell menni illetve ha telefonon hívnak akkor fel kell venni tudni!Ha nem megy a német annyira akkor az angolt is elfogadják!Szerb,Lengyel,Román stb.bármilyen más nyelv,a németen és az angolon kívül előnyt jelent!Jogosítvány és autó szükséges a bejáráshoz ha olyan helyen,laksz vagy laktok!A cég szállást biztosít a további részleteket privátba írom le,de én is tudok ajánlani hol lehet találni,többet is!Több száz embert vesznek fel,5gyár van!Van 1műszak,2műszak,3műszak!Rendes 8órás munka van,hétfőtől-péntekig,túlóra lehetőség van! A cég ajánlja:
Boldog születésnapot: Egy szabad nap születésnapkor!
Céges étkezde,van lehetőség étkezésre!
Belépőkártyával számos kedvezményt és ajánlatot lehet igénybe venni a regionális üzletekben! Egész éves gyermekfelügyelet lehetséges!Család,barát a cég! Belső egészségügyi program van,sokrétű egészségfejlesztési tevékenységgel!Jövőorientált vállalat izgalmas termékportfólióval!Változatos nemzetközi munkakörnyezet!Vonzó lehetőségek a szakmai és személyes fejlődésre csapatesemények! Akit érdekel további információért és a kereseti lehetőségért keressen megadandó email cimen : Startapro_1711838545

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Jelentkezés önéletrajzzal
Péter Kovács

Összes hirdetés megtekintése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0