Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Emelje a menyasszonyi autó fényét dekorációval

Feladás dátuma: 2024.04.05 08:25
Leírás

Tipp Menyasszonyi Autó Díszítésére!!
Kedves házasulandó pár!
Az esküvő napján nem csak az ifjú párnak és vendégeinek kell kiöltözni, hanem az arát fuvarozó autót is pompásan fel kell díszíteni. Tudja meg ország-világ, hogy egy menyasszony utazik az autóban! Ha valami különleges, extrém, nem szokványos dekorációra vágytok, akkor ez az ismertető Nektek szól!! Manapság divat a különleges megjelenés. Az esküvői autókat, díszíteni, dekorálni lehet, színes szalagokkal, masnikkal, élő virágokkal, csokrokkal. Viszont ha különleges dologra vágytok, akkor autófóliázást javaslok! Ehhez szeretnék pár ötletet adni. A feltöltött képek mintául szolgálnak, ugyanakkor bármilyen más elképzelést is meg tudok valósítani. A fóliázás nem sérti meg az autó karosszériáját, semmilyen kárt nem tesz benne és könnyen eltávolítható. Előnye még, hogy olcsóbban megvalósítható, ,mint a virágokkal és szalagokkal való díszítés. De akár a kettő együtt is kombinálható. Ha elnyerte tetszéseteket az ötlet, akkor vegyétek fel velem a kapcsolatot, hogy kéréseteket megvalósíthassam. Ár: 2700 Ft-tól. Érdeklődni lehet a +36-30/427-7142-s telefonszámon, de írhattok üzenetet az [email protected]. Én Nagykanizsán lakom és 1992 óta dekorációval foglalkozom. Elsősorban Nagykanizsán és környékén tudom vállalni a matricák felhelyezését az autóra, de postai úton is el tudom küldeni a kért dekorációt, viszont a szállítás díját a megrendelőnek kell fizetni. Startapro_3248548

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0