Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Földi Mihály A házaspár / könyv

2 000 Ft
Feladás dátuma: 2024.05.08 17:54
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

Földi Mihály A házaspár / könyv

Athenaeum Kiadása / évszám nincs/

Haller Miklós reggeli postájában volt egy levél, melyet első pillantásra gyanúsnak talált. Négyszögletes, sárgásfehér, szegényes boríték, kéregető levélféle, amit hibás okoskodással a lakására küld egy nyomorgó vagy ravasz ember. De miért ír nyomtatott betűvel? Még egyszer elolvasta a címzést: MÉLTÓSÁGOS SZILVÁSSY HALLER MIKLÓS H. VEZÉRIGAZGATÓ ÚRNAK BUDAPEST STEFÁNIA-ÚT. Miért használ nyomtatott betűt ? Letette a levelet, csiptetőjét mellényének felső bal zsebéből megszokott mozdulattal kihúzta és az orrára szorította, majd kettévágott egy friss császárzsemlyét, vajat kent rá és a vajra mézet csöpögtetett. Szemüvege fölött egy pillantást vetett feleségére, aki az ebédlőasztal másik végén a kávéját itta. Két ropogós falat után a reggelihez készített papírvágókéssel felhasította a borítékot. Névtelen levél volt, mely a lányáról szólt: MÉLTÓSÁGOS URAM ! FEL KELL HÍVNOM NB. FIGYELMÉT LEÁNYÁNAK VESZEDELMES ÚTJAIRA. EGY IDÖ ÓTA GYAKRAN MEGJELENIK BITTÓ ZOLTÁN LEGÉNYLAKÁSÁBAN. HOGY MIT KERES OTT, ÁLLAPÍTSA MEG MÉLTÓSÁGOD. KÖTELESSÉGEMNEK TARTOTTAM, HOGY FIGYELMEZTESSEM.
EGY ISMERETLEN JÓAKARÓJA."

Kemény kötés pirosban, ami kicsit kopott, 539 oldal, utolsó lapjainak ragasztása elengedett, belső borítóin tintával beírt nevek és szöveg látható, mérete15x 21 cm, súlya 76 dkg, belül azért jó állapotú könyv



Személyes átvétel: Budapest I kerületében lehetséges vagy előre utalás után postázom is ajánlott küldeményként. /E 8/ Startapro_5076337

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0