Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele

A meghirdetett állás felkeltette az érdeklődésemet, önéletrajzomat csatolva küldöm.


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

Energiatakarékosság, Európában egyedülálló ablakszigeteléssel, hideg-meleg ellen (20-30-évre),

Feladás dátuma: 2022.07.01 09:21
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

Az energiahordozók emelkedésével, fűtési és hűtési költségünk is drasztikusan emelkedik, mely a legtöbb kiadást eredményezi, a lakások és családi házak nyílászáróinál, évente, ahol a legtöbb hő veszteség képződik. Egyszeri végleges megoldással kínálunk olyan egyedülálló ajtó és ablak szigetelést, ami a hideg és a meleg ellen is jelentős védelmet nyújt, valamint a két ablak közti párásodást is, megszünteti. Fa, fém és műanyag nyílászárók, hő, hang, por, hideg és meleg elleni ki-be áramlást megszüntetjük, ablakszigetelési technológiánk által, végleges egyszeri megoldással, mely +3-6-fok hőmérséklet emelkedést eredményez és kevesebb energia felhasználásával, jelentős költségmegtakarítást érhet el, ablakcsere nélkül is, csak 1/10-e áron, mely többször is festhető és több 10-évre megoldja gondját. Ezzel a technológiával, akár egy havi bért is megtakaríthat évente és a munkálatokat, ingyenes javítással és kiszállási költség nélkül végezzük országosan. Kérjen ingyenes árajánlatot és éljen a lehetőséggel, még ma, mivel Önnek sem mindegy, hogy mennyi a rezsi költsége és ha rövidesen emelkednek az energiaárak, akkor már lehet, hogy nem tudunk segítségére lenni, kapacitás hiánya miatt. 0630/9462-562
Startapro_1656660980

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül