Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele

A meghirdetett állás felkeltette az érdeklődésemet, önéletrajzomat csatolva küldöm.


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

Kosaras autó bérbeadás, favágás, tuskómarás,zöldhulladék elszállítás, lakatos munkák!

Feladás dátuma: 2022.08.12 13:26
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

Bérelhető emelőkosaras autó mindennemű magasban végzendő munkához (ács, bádogos, klíma szerelés, festés, burkolás, favágás, stb). Autónk 21 méter magasságig, 9méter oldalkinyúlással rendelkezik, a kosár 200kg- ig terhelhető és 360 fokban körbe fordítható! Vállalunk mi is különböző munkákat, mint például: fák lombkoronáinak alakítása, száraz ágak eltávolítása, fa kivágás, ágdarálás,tuskómarás, zöldhulladék elszállítás, ablak tisztítás, ereszcsatorna tisztítás, reklám transzparens molinók kihelyezése, biztonsági rácsok, korlátok felszerelése akár egyedi igények szerinti gyártása kivitelezése, viharkárok, veszély helyzetek elhárítása. Amennyiben igény van rá a munka jellegéből adódóan akár kettő kosaras autóval is feltudunk vonulni egyazon munkára. Autóin 3,5 tonna alatt vannak. Hívjanak bizalommal, ha a létra már kevés, állványozni nem lehetséges, vagy nem elég mobil! Munkáinkat a legnagyobb körültekintéssel, minden biztonsági, munkavédelmi szabály betartása mellett végezzük, több mint 23-éves nehézgép- kezelői gyakorlattal! Lakossági és céges felkéréseket egyaránt vállalunk! Telefon:067 . e-mail cím: Startapro_1660303676

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül