Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Lumag G8-E Áramfejlesztő Aggregátor. Alkatrész biztosított.

399 900 Ft
Feladás dátuma: 2024.03.01 07:31
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

MŰSZAKI ADATOK:

Max. teljesítmény 8.0 KW
Állandó teljesítmény 7.0 KW
Fázisok száma 3, 3 x 230 V 16 A, 1 x 400V 16A
Frekvencia 50 Hz
Indítási rendszer Berántással, önindítós-távirányítóval
Méretei (H SZ M) 870 585 620 mm
Csomagolási méretei 900 600 640 mm
Súlya Nettó Bruttó) 105 115 kg
Motor hajtás 1-Hengeres 4-Ütemű-OHV Benzinmotor KB 192F motor
Max. teljesítmény 10,0 kW 3600 fordulat perc
Maximális nyomaték 92 Nm 2500 fordulat perc
Lökettérfogat 440 cm3
Olaj tartály térfogata 1,1 Liter
Méretek (H SZ M) 710 540 580 mm
Fogyasztás 2-2,5 l óra


Professzionális minőségű nagy teljesítményű Lumag G8E benzines generátor aggregát. Ez a professzionális 8000 wattos benzingenerátor kiváló teljesítményt nyújt 230 és 400 volton egyaránt. A folyamatos teljesítmény 7000 watt. A szinkron generátor 100% réz tekercseléssel van felszerelve. A motor elektronikus védelemmel van felszerelve. A generátor túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, és a motor kézzel vagy elektromosan indítható. A gép akár távolról is indítható. A teljes teljesítmény 8000 watt ( indításkor). A folyamatos teljesítmény 7000 Watt (folyamatosan használatnál).

Megjegyzés! A Lumag G8E benzingenerátor 2 x 230 Volt (16 A.) és 1 x 400 Volt (16 A.) csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. A generátor teljes teljesítménye akár 8000 watt is lehet. A generátor folyamatosan 7000 Wattot tud szolgáltatni (azaz 230 Volt és 400 Volt együtt) .

- Ha csak 230 Voltot használ (és nem 400 Volt), akkor maximum 3680 Wattot használhat, folyamatosan ez 3000 Watt.

- Ha csak 400 Voltot használ (és nem 230 Volt-ot), akkor maximum 6400 Wattot használhat, folyamatosan ez 5000 Watt.

- Ha 230 Voltot és 400 Voltot együtt használ, maximum 3680 Wattot (folyamatosan 3000 Watt) használhat a 2 230 voltos aljzaton, és maximum 6400 Wattot (folyamatosan 5000 Watt) a 400 V-os aljzaton.


Csúcs áramfelvétel

A legtöbb elektromos készülék indításkor valamivel több energiát igényel a generátortól. Ezt csúcsáramfelvételnek nevezzük. Generátor esetén fennáll annak a veszélye, hogy a folyamatos teljesítményt és vagy akár a maximális összteljesítményt is túllépik.
Ha az indítás során túllépik a maximális teljesítményt, a generátor túl könnyű ahhoz, hogy elindítsa a készüléket. A G8E generátor ezután automatikusan kikapcsol, hogy megelőzze a berendezés károsodását.
A fenti probléma megoldása a berendezés más sorrendben történő csatlakoztatása. Először mindig a legnagyobb teljesítményű legnagyobb csúcsáramú készüléket csatlakoztassa. Ha ez megfelelően és jól működik, akkor a többit is csatlakoztathatja, teljesítmény sorrendben.
Fontos, hogy soha ne csatlakoztasson minden eszközt egyszerre. Egyes készülékek esetében a fent leírt megoldás nem elegendő.
MILYEN GENERÁTORRA VAN SZÜKSÉGEM?Fontos tudni, hogy mely áramszedőket fogja használni. A világítás vagy például a kompresszor használata eltérő számítást ad az energiafogyasztásról. Az ellenállás termékek (fűtőlap, izzók) nem rendelkeznek indító feszültséggel, ami azt jelenti, hogy egy 1000 wattos generátor elegendő például egy 1000 wattos lámpa meggyújtásához. A kompresszor motornak viszont van indító feszültsége, ami azt jelenti, hogy több teljesítményre van szükség az indukciós motor indításához. Ez az elektromos motor teljesítményének 2-5-szöröse lehet. Tehát egy 1,5 lóerős (1100 watt) kompresszorhoz olyan generátorra lehet szükség, amely körülbelül 5500 watt leadására képes.

A fogyasztók típusai

A megfelelő aggregátum generátor meghatározásához fontos először meghatározni azt a fogyasztói kategóriát, amelybe az alkalmazás tartozik. Háromféle fogyasztó létezik:

1. Ellenállás fogyasztók Ezek egyszerű fogyasztók, mint például: izzó, kenyérpirító és elektromos melegítő. Áramfelvételük állandó. Nincs szükség további indítóáramra. A fogyasztó teljesítménye nem függ a betáplált feszültség minőségétől.

2. Induktív fogyasztók Ezek olyan elektromos motorral ellátott készülékek, mint pl.: elektromos szerszámok, kompresszoros hűtőszekrény, klíma. A teljesítmény a szállított feszültség minőségétől függ. A rossz minőségű feszültség vibrációt okoz, és ezáltal az elektromos motor alacsony teljesítményét. Ez azt jelenti, hogy az elektromos motor nem tudja elérni a maximális fordulatszámát vagy nyomatékát, ami túlmelegedést és végső soron csökkentett élettartamot eredményez. Az induktív fogyasztóknál további indítóáram szükséges. A végső energiafogyasztás lényegesen kisebb, ha az elektromos motor jár. Az olyan eszközök, mint a fűrészek és fúrók, szintén induktív fogyasztók. Az energiafogyasztás alacsony. De ehhez olyan indítóáram szükséges, amely a végső energiafogyasztás 2-5-szöröse.

3. Elektronikus fogyasztók Az elektronikus fogyasztók nagyon érzékeny elektronikával rendelkező eszközök, mint például: számítógép (laptop), TV és hifi berendezések. Nagyon érzékenyek az elektromos jel minőségére. Ezeknek az eszközöknek stabil feszültségre van szükségük a megfelelő és követke Startapro_1706598687

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Zima Péter

Összes hirdetés megtekintése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0