Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Új jade köves fogyasztó infraszauna infra szauna paplan infrapaplan szaunapaplan

189 999 Ft
Feladás dátuma: 2024.02.04 08:25
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

Utánvételes fizetéssel megrendelhető a https://szupertermek.hu oldalon.

Új fogyasztó méregtelenítő lúgosító fájdalomcsillapító fiatalító harmonizáló gyógyító jade köves luxus infraszauna infra szauna paplan szaunapaplan infrapaplan szauna takaró

Fogyni szeretne? Méregteleníteni? Lúgosítani? Fájdalmat csillapítani? Harmóniába kerülni? Erre mind megoldást nyújt a jade köves infraszauna paplan!

Kitűnően csillapítja a nyak-, hát, váll- és derékfájást is!

Fogyás és szép bőr néhány hét alatt!

Mint ismert, szervezetünk lúgos kémhatású, ám a rohanó világban a stressz, a rendszertelen és helytelen táplálkozás, valamint egyéb tényezők miatt szervezetünk elsavasodhat, egészségünk veszélybe kerülhet és ezáltal különböző betegségek alakulhatnak ki, ezért szervezetünket lúgosítani kell, melyben a jade köves infrapaplan lehet a segítségünkre.

A jade kő az ázsiai mondás szerint a természet kincse, Kínában nemzeti kőnek számít. Több mint 30 nyomelemet tartalmaz és az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása régóta közismert. A felmelegített jade kövek infravörös hullámokat és negatív ionokat bocsátanak ki, mely segít szervezetünk elsavasodásának megelőzésében, megköti a levegőben és a szervezetben felhalmozódott méreganyagokat és energetizálja a fizikai és szellemi állapotot.

A jade kő erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, visszaadja a belső békét és nyugalmat. Növeli a bennünk lévő szeretetet, harmóniát és életkedvet.

Segít a lép és bélrendszeri fájdalmaknál, betegségeknél. Szabályozza a szervezet sav-bázis egyensúlyát, illetve vízháztartását is. Méregtelenítő hatású, segít a méreganyagok kiválasztásában, elvezetésében, így a túlsúly csökkentésében is segíthet. Pozitív hatással van a vese és a húgyhólyag működésére. Melegítő, izomlazító hatása révén kitűnően csillapítja a nyak-, hát, váll- és derékfájást is.

A jade köves infrapaplannak számos jótékony hatása van: méregtelenítés, fogyás, testformálás, harmonizálás és az izmok ellazítása. Alkalmas irodai ülőmunkát végzők számára a fáradtság enyhítésére és a test ellazítására, álmatlanság vagy elhízás ellen, rehabilitációs kezelésre stb.

A szauna paplan infravörös sugarakat bocsát ki a test közvetlen felmelegítésére, így rövid időn belül 4-5 cm mélységet érnek el a testben, ezáltal termikus hatást kölcsönöznek a testnek, amely feloldja a zsírt és felgyorsítja az anyagcserét.

Utánvételes fizetéssel megrendelhető a https://szupertermek.hu oldalon. Startapro_8252294

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0