Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

Kertész, kertépítés, kertrendezés, gyepesítés, öntözőrendszer kiépítés..

Feladás dátuma: 2023.05.18 09:34
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

Vállaljuk öntözőrendszerek szakszerű kiépítését,átépítését, karbantartását, gyepesítést és munkálatait, sziklakertek szakszerű építését, komplett kertrendezést, kertépítést, tárolók építesét, vízóraaknák építését, felujítasát, járdák építését, térkövezést, fák kivágasát, felnyírását, permetezést, metszést....
főleg Budapesten, Pest, Fejér illetve a Balaton környékén.(megoldható a távolabbi munkavégzés is!!!)
Egy történet:Ezen a héten Siófokon voltunk gyepesíteni, az öntözőrendszert nem mi csináltuk pedig küldtünk neki árajánlatot(reális, korrekt) az öntözőrendszerre is. Leraktuk a gyepet, jött a szorófejek beállitása, rányitottuk a vizet majd a szorófejek tövénél jött fel a víz. Kiástuk a szorófejeket és láttuk hogy a szorófejek alja szét van repedve(mert a szorófejeket izomból rácsavarta a bekötésekre az illető), a frissen lerakott gyepet fel kellett szedni majd szorófej csere. A csepegtető öntözést ugy oldották meg hogy sima obis vízcsővet leraktak a babérmeggyekhez és furóval kifurták a víz természetesen szökőkut módjára spriccelt plussz drottal oda vot kötözve. A gerincet obis gardenás sárga vízcsővel rakták le nem kpe csővel. Tanulság lehet hogy aki csinálta az öntözőt 50ezerrel olcsóbb volt de sporolt az anyagon, nem szakszerűen szerelte össze, átverte az illetőt igy plussz költséget kellett neki kifizeznie nekünk a javítasért.
Megjegyzem hogy köműves volt aki csinalta. Mi jo minőségű anyagokkal dolgozunk lehet hogy drágább de az biztos jo, nem fog fojni, nem kell plussz költséget fizetni.
Startapro_1680974502

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül
0