Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele

A meghirdetett állás felkeltette az érdeklődésemet, önéletrajzomat csatolva küldöm.


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

UNIQUE LUXURY residences in the heart of the historical I. District for long term let

480 000 Ft
Feladás dátuma: 2023.02.01 11:37
Tulajdonságok
Hirdetés típus kiadó
Alapterület 55
Szobák száma 2
Jelleg tégla építésű
Állapot újszerű
Fűtés házközponti egyedi mérővel
Emelet köztes emeleti
Kilátás utcafront
Extrák erkély, lift, garázs
Leírás

Magyarnyelvű leíráshoz görgessen lejjebb!

RESIDENCE DETAILS
55m2, 2 room residence with a 7m2 terrace is waiting for its new tenant on the 2. floor. The easy access is ensured by an elevator.
It is located close to the Batthyány tér at the bottom of the Buda Castle District.

Rental fee: NETTO 1200 EUR + 27% VAT/ MONTH

Fort he first time the contract will be made for 1 year which can be extended.
Rental fee can be also payed in HUF based on the current exchange rate.

EQUIPMENT AND FACILITIES
The unique design is based on practicalities and trends. Our aim is to make your stay comfortable, to have the home sweet home feeling. That is why our focus is on high equipments. Fully furnished and equipped with all the neccessary house equipments such as oven, microwave, fridge, washing machine, iron, vessels, plates, glasses, cutleries.
Our purpose is to ensure the luxury life feeling, so the furnitures and accessories were made by interior specialists. The exclusive furnitures are from Italy, thereby the design faithfully reflects to the mediterranean character.

In order to support a healthy lifestyle we draw the attention of our dear future tenants that every residences are strictly nonsmoking!

SAFETY
We have a 24/7 security system and also a concierge is making sure of your peace and comfort.
Every residence has its own access control which is only used to enter the given building. There is no passage between the buildings that is why you can feel even more safe.

We have a two-story underground garage where you can rent maximum 2 parking spaces/ residence.
It also has outstanding features from a traffic point of view. Tram, metro, bus, suburban railway are just in a walking distance. The building is also easy to access by car and the parking is taken care of our indoor garage.

TO MOVE IN: 1st MONTH RENTAL FEE + 2 MONTHS DEPOSIT IS NEEDED.

Common cost: 600 HUF/ m2
Parking space: 60 EUR + Vat/ month + 9000 HUF common cost.

The utility fees are on the name of the owner company, which are billed to the tenants every month. Every residence has its own meters.

House-trained pets are also welcome!
Ready to move in immediately.

Feel free to contact me!

*************************

EGYEDÜLÁLLÓ LUXUS KIALAKÍTÁSÚ REZIDENCIÁK HOSSZÚ TÁVÚ BÉRLÉSRE A TÖRTÉNELMI HANGULATÚ I. KERÜLET SZÍVÉBEN!

A Világörökség részévé avatott Budai Várnegyed festői szépségű területén fekszik, szinte közvetlenül a Halászbástya lábánál.

REZIDENCIA ADATAI
55m2-es, 2 szobás, 7m2-es teraszos luxus apartman várja új bérlőjét, mely a 2. emeleten helyezkedik el, a könnyebb feljutás érdekében pedig lift áll a rendelkezésre.

Az ingatlan NETTÓ 1200 EUR + 27% ÁFA.

A bérleti díj forintban is megfizethető, ebben az esetben minden hónapban az aktuális árfolyam alapján lesz kiszámlázva a bérlő felé. Az első alkalommal határozott 1 évre köthető a bérleti szerződés, amely a továbbiakban meghosszabbítható.

BERENDEZÉS ÉS FELSZERELTSÉG
A rezidenciák és a házak kialakításánál is elsődleges szempont volt a design trendek és a praktikusság figyelembevétele, illetve a kimagasló minőségű anyagok használata. Mivel célunk, hogy bérlőink lakosztályainkban valóban otthon érezzék magukat, teljesen bebútorozva bérelhetőek magas felszereltséggel, azaz edények, tányérok, poharak is megtalálhatóak a felszereltségben.
A berendezéssel együtt bérelt otthonok esetében a luxus érzet biztosítása a cél, így a bútorok és kiegészítők válogatásánál enteriőr szakember segítségét kértük. Az exkluzív berendezési tárgyak Olaszországból származnak, így a design hűen tükrözi a környék enyhén mediterrán jellegét, belsőépítészeti megoldásainkat pedig kellően hangsúlyozzák.

Felhívjuk kedves jövendőbeli bérlőink figyelmét, hogy az egészséges életmód támogatása érdekében mindegyik rezidenciánk és házunk is szigorúan nemdohányzó.

BIZTONSÁG
Bár a környék kiemelkedő helyet foglal el a Budapest biztonságát vizsgáló listákon, 24 órás portaszolgálattal és concierge szolgáltatásokkal biztosítjuk bérlőink nyugalmát és kényelmét.
Minden bérleményhez külön, egyedi kialakítású beléptető tartozik, mely csak az adott épületbe való bejutásra szolgál. Így nincs átjárás az egyes épületrészek között, vagyis a lakók még nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

Valamennyi rezidencia és különálló ház közvetlen garázskapcsolattal bír. A kétszintes mélygarázsban lévő parkolóhelyekből bérlőink lakásonként, különdíj ellenében, maximum két parkolóhelyet bérelhetnek.

A közelben minden tömegközlekedési eszköz elérhető, mindössze néhány perc sétával, de az utca autóval is könnyen megközelíthető, a parkolásról pedig teremgarázsunk gondoskodik.
Közös költség: 600 Ft/ nm.

Közüzemi díjak a tulajdonos cég nevén vannak, de minden lakás egyedi mérő órás, azt is minden hónapban számlázzák a bérlők felé.

Garázs bérelhető a két szintes terem garázsban: 60 euro + ÁFA/hó + 9.000 Ft közös költség.

Szobatiszta kisállat hozható!
Azonnal költözhető. Startapro_1673455594

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül