Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Scopium Firstscope 70 700 Az refraktor

20 000 Ft
Feladás dátuma: 2024.06.26 19:37
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

A Scopium Firstscope 70 700 Az refraktor remek kezdő műszer, hiszen jó teljesítmény és a gazdag alap felszereltség rendkívül kedvező árral társul. A 700 mm hosszú fókusz révén a műszer nagy nagyítások elérésére is alkalmas azonban nem javasolt az elméleti maximális 140x-es nagyítás fölé menni, noha a csomagban található kiegészítők ezt lehetővé teszik.

A Scopium Firstscope 70 700 Az refraktor segítségével épp úgy elérhetőek a Hold apró kráterei, mint a Szaturnusz csodás gyűrűje vagy éppen a Jupiter pompás felhősávjai és holdjai. De számos kettőscsillag vagy káprázatos csillaghalmaz és sejtelmes galaxis is lencsevégre kapható, különösen, ha fényszennyezésmentes vidéki ég alá visszük műszerünket. Mivel a távcső kis súlyú, dobozával együtt is csak 10 kg a mozgatása sem megerőltető.

A dobozban mindent megtalál, ami a kezdéshez szükséges! Kettő okulárt: 20 mm, 12.5 mm melyek 35x, 56x nagyítást adnak, valamint 3x-os Barlow-lencsét és egy 1.5x nyújtású képfordító tagot, amellyel egyenes állású és oldalhelyes képet ad a távcső nappali megfigyelés esetén. Okulárkihuzata 1.25"-es méretű, így későbbiekben lehetőség van jobb minőségű okulárok használatára is, mellyel növelhető a távcső által adott kép minősége.

Az azimutális mechanika könnyű mozgatást tesz lehetővé, akár nappali használat alkalmával is. A függőleges mozgató rudazaton finomállítási lehetőséget is biztosít az egyszerű távcső állvány. Az okulártálcára kialakítása révén könnyen, biztonságosan tárolhatók az éppen nem használt okulár oldali kiegészítőink. A kihúzható alumíniumláb pedig testmagasságunkhoz igazítható, így felnőttek és gyerekek is kényelmesen használhatják.

Foglaljon helyet a távcső mellett és fedezze fel mielőbb az égbolt csodáit! Startapro_1719423964

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Koppány Szűcs

Összes hirdetés megtekintése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0