Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele

A meghirdetett állás felkeltette az érdeklődésemet, önéletrajzomat csatolva küldöm.


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

Fejlesztő játék

12 000 Ft
Feladás dátuma: 2022.07.14 16:07
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Fajta babajáték, készségfejlesztő játék
Leírás

Eladó újszerű oroszlános többfunkciós zenélő járássegítő kisfiúknak, kislányoknak egyaránt. Az aranyos oroszlán orra egy gomb mely világít, és ha a baba benyomja, zenélni kezd. 3 -féle mód közül tud választani, változatos ugráló dallamok, kellemes hangszerek vagy pedig gyönyörű zene. Az oroszlán használható járássegítőként, miközben a kicsi belekapaszkodik. A járássegítőn található rengeteg különböző játék mind mind a baba készségeit fejleszti. Színes karikák, duda, gombos telefon, forgatható tárcsa, csúsztatható pillangó, valamint lapozható oldalak. Ezek segítik a markolás készségének fejlődését, a szem- és kéz koordinációs készségeket, a gondolkodást, valamint az izmok fejlődését. A játék gondolkodásra és mozgásra ösztönzi a gyerkőcöket, így amellett hogy szórakoztató, rendkívül hasznos is. A biztonság érdekében sebesség ellenőrző is helyet kapott a játékon, melyen két választható mód található. A kezdő tipegők számára beakasztható a fék, mely megfogja a kereket, így lassítja a járművet használat közben. A bátrabb, haladó totyogóknak pedig segít a saját természetes tempójukban haladni. A játék működéséhez 3 db AAA elem szükséges melyet a csomagolás nem tartalmaz. Csomagolási méretek: 43 x 19 x 54 cm. Startapro_1656595975

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül