Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Hirdetések

Babaruha, gyermekruha

  • Hirdetések

    Hirdetések az oldalon: 20 / 50

  • Csinos nadrág

    2 000 Ft

    Új állapotú 158cm lány nadrág 11-12 éves

  • Csinos nadrág

    2 000 Ft

    S-méret 158cm sötétkék, új állapotú

  • 1

    ruházat

    2 000 Ft

    Új állapotú, bársony lány nadrág11- 12 éves 158cm

  • Ruházat

    2 000 Ft

    Új állapotú kislány divatos nadrág 12-13 éves 158 cm Anyaga : farmer

  • Fiú fürdőköpeny, PAMUT, ÚJ 13-14 éves fiúra, ikreknek is!

    6 000 Ft

    Eladó kiváló minőségű, Decathlonban vásárolt fürdőköpeny. Két darab van belőle, teljesen egyformák. Az ár egy darabra vonatkozik! Tiszta pamut, belül puha pamut frottír. Kiváló nedvszívó, egészséges viselet, egyáltalán nincs benne műszál! Az övrész hátul középen bevarrott, így nem lehet elhagyni. Van két zseb is rajta. Minden megvan rajta, amitől egy fürdőköpeny kellemes. Vadonatúj, az unokáim a sportegyesülettől kaptak végül fürdőköpenyt, ezért nem lett használva. Közben ki is nőtték. Nagyon szép sötétkék színű. Átadhatom személyesen is a Széll Kálmán tér környékén, vagy tudom küldeni csomagautomatába is, megállapodás szerint.

  • Fürdőköpeny 13-14 éves fiúra, PAMUT, VADONATÚJ, ikereknek is

    6 000 Ft

    Eladó kiváló minőségű, Decathlonban vásárolt fürdőköpeny. Két darab van belőle, egyformák. Az ár egy darabra vonatkozik! Tiszta pamut, belül puha pamut frottír. Kiváló nedvszívó, egészséges viselet, egyáltalán nincs benne műszál! Az övrész hátul középen bevarrott, így nem lehet elhagyni. Van két zseb is rajta. Minden megvan rajta, amitől egy fürdőköpeny kellemes. Könnyen kezelhető. Vadonatúj, az unokáim a sportegyesülettől kaptak végül fürdőköpenyt, ezért nem lett használva. Közben ki is nőtték. Nagyon szép sötétkék színű. Átadhatom személyesen is a Széll Kálmán tér környékén, vagy tudom küldeni csomagautomatába is, megállapodás szerint.

  • 122 újszerű cuki dopodopo nagy simizős mikulás mintás póló felső

    1 500 Ft

    Újszerű dopodopo márkájú, cuki, nagy, simizhető télapó mintás és merry christhmas

  • 104/110 új cuki hóemberes kötött pulóver pulcsi felső

    3 400 Ft

    Új, hibátlan, cuki, hóember, mézeskalács és karácsonyi puding mintás, világoskék, kötött kardigán eladó. Beleírt méret: 4-5 év. A mért adatokat vedd figyelembe. Derékbőség (cm): 33 Mellbőség (cm): 34 Csípőbőség (cm): 34 Hosszúság (cm): 39 Ujjhossz (cm): 45 Válla (cm): 0 Új, a képen látható, hibátlan állapotban van a pulcsi. Szállítás Személyesen átvehető, vagy előre utalás után, postázom az érvényes díjtételek alapján. Foxpost, Mpl csomagautomata, házhoz és postán maradó megoldható. A szállítási költség a vevőt terheli.

  • 98 újszerű cuki hóember mintás kötött pulóver felső

    1 600 Ft

    Újszerű, Young Dimension márkájú, tüneményes piros mikulás sapkás és piros sálas nagy hóember – a piros részek ezüstösen csillognak – karácsonyfa és hópehely mintás, kötött pulcsi eladó. Sajnos a képek nem adják vissza a szép állapotát és a szép színét. Olyan, mintha új lenne. Beleírt méret:98, 2-3 év. A mért adatokat vedd figyelembe. Mellbőség (cm): 31 Derékbőség (cm): 30 Csípőbőség (cm) 31 Hosszúság (cm): 47 Ujjhossz (cm): 36 Váll szélesség (cm): 6 Újszerű, a képen látható, hibátlan állapotban van a felső. Szállítás Személyesen átvehető, vagy előre utalás után, postázom az érvényes díjtételek alapján. Foxpost, Mpl csomagautomata, házhoz és postán maradó megoldható. A szállítási költség a vevőt terheli.

  • 92 ÚJszerŰ Baby Togs cuki virágos fehér nyári ruha, alkalmi ruci, tunika, felső

    1 800 Ft

    ÚJSZERŰ, Baby Togs márkájú, cuki virág mintás fehér nyári ruha, alkalmi ruha, rózsaszín

  • 98/104 újszerű 1.kézből cuki fordító flitteres cica mintás fodros ruha felső

    1 700 Ft

    Újszerű, egy gyerek által viselt, Kiki@Koko márkájú, cuki fordító flitteres cica mintás, rózsaszín színű, hosszú ujjú póló eladó. Olyan, mint ha új lenne. Beleírt méret: 104 cm, 3-4 év. A mért adatokat vedd figyelembe. Derékbőség (cm): 31 Mellbőség (cm): 32 Csípőbőség (cm): 31 Hosszúság (cm): 42 Vállszélesség (cm): 7 Ujjhossz (cm): 36 A képen látható, hibátlan állapotban van a ruci. Olyan, mint ha új lenne a tunika. Szállítás Személyesen átvehető, vagy előre utalás után, postázom az érvényes díjtételek alapján. Foxpost, Mpl csomagautomata, házhoz és postán maradó megoldható. A szállítási költség a vevőt terheli.

  • 92/98 újszerű 1.kézből cuki leopárd mintás póló felső

    1 400 Ft

    Újszerű , egy gyerek által viselt, XMALL márkájú, cuki nagy kacsintós leopárd mintás

  • 92 Újszerű Adidas piros tréning, szabadidő nadrág naci

    1 800 Ft

    Újszerű, Adidas márkájú, piros színű, szabadidő nadrág eladó. Beleírt méret: 2. A mért adatokat vedd figyelembe.Hosszúság (cm): 49 Csípőbőség (cm): 39 Belső szárhossz (cm): 33 Derékbőség (cm): 16/30 Derék-ülep távolság (cm): 23 Újszerű, a képen látható, szép állapotban van. Szállítás Személyesen átvehető, vagy előre utalás után, postázom az érvényes díjtételek alapján. Foxpost, Dpd, Mpl csomagautomata, házhoz és postán maradó megoldható. A szállítási költség a vevőt terheli.

  • 104 Újszerű Cherokee cuki bordó kapucnis béleletlen szövet kabát kabi

    2 800 Ft

    Újszerű, Cherokee márkájú, cuki, bordó színű, gombos és zipzáros, kapucnis, zsebes

  • 42/54 cm Telico cuki 3D virágos vékonyan bélelt átmeneti kötött sapka sapi

    1 400 Ft

    Újszerű, Telico márkájú, cuki színes 3D virágos, halvány vajszínű majdnem fehér, rózsaszín szegélyes, vékony anyaggal bélelt, átmeneti, tavaszi kötött sapi eladó. Beleírt méret: M. A mért adatokat vedd figyelembe. Nyugalmi állapotban 42 cm széles, de 54 cm-ig tágul. Újszerű, a képen látható, szép állapotban van. Szállítás Személyesen átvehető, vagy előre utalás után, postázom az érvényes díjtételek alapján. Foxpost, Dpd, Mpl csomagautomata, házhoz és postán maradó megoldható. A szállítási költség a vevőt terheli.

  • Jelmez 3-4 éves kis " tündér " számára

    2 500 Ft

    Hibátlan egyszer használt tündér jelmez kiegészítőkkel együtt eladó . Mikor az én

  • Eladó Gyermek Mentő Mellény Vízparti Nyaraláshoz!

    3 000 Ft

    Eladó West life Sárga Gyermek Mentő Mellény. Sosem használt. 2-4 éves korig! Tökéletes

  • 74, Újszerű M&c Age Autograf cuki pasztell narancssárga boleró, kardigán, felső pulcsli

    1 300 Ft

    ÚjszerŰ, M&C AGE Autograf márkájú, hosszú ujjú, cuki, pasztell narancssárga, kötött

  • 74/80 Cherokee cuki hímzett virágos fodros farmer kötényruha ruci tunika felső

    1 800 Ft

    Cherokee márkájú, cuki , hímzett, színes virágos, fodros, farmer kötényruha eladó

  • 98/104 George Hello Kitty cuki kapucnis bélelt szövet átmeneti kabát kabi

    3 800 Ft

    Tüneményes, George Sanrio Hello Kitty márkájú és Hello Kitty fej, valamint virág pöttyös, rózsaszín színű, különleges szabású, mell résznél elvágott és alatta bővülő szabású, hátán hólos, két zsebes, nem levehető kapucnis, galléros, hosszú fazonú, oldalán Hello Kitty címkés, rózsaszín selyemmel bélelt, szövet, átmeneti kabát eladó. Tüneményes darab. Sajnos a fényképek nem adják vissza az eredeti szép színét és a szép állapotát. Beleírt méret: 98- 104, 3-4 év. A mért adatokat vedd figyelembe! Derékbőség (cm): 41 Mellbőség (cm): 38 Hosszúság (cm): 51 Ujjhossz (cm): 36 Vállszélesség (cm): 7 A képen látható szép állapotban van. A kabát anyaga nem fényes. Szállítás Személyesen átvehető, vagy előre utalás után, postázom az érvényes díjtételek alapján. Foxpost, Dpd, Mpl csomagautomata, házhoz és postán maradó megoldható. A szállítási költség a vevőt terheli.

Keresés mentése
0