Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Norvég erdei törzskönyves kandúr

380 000 Ft alkudható
Feladás dátuma: 2024.07.03 22:59
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

Humusz krém színű és ezüst, cirmos mintázatú, nagyon bátor és bújós cica, aki mindenki ölébe belül és szinte azonnal dorombol. Mivel norvég erdei, félhosszúszőrú szőrű, gyapjas aljsörzettel, 4 éves koráig nő és 7-10 kilós lesz (apja kifejezetten nagy). Dús gallér ja lesz, akár csak a maine coonnak. Hátsó lábai nagyon hosszúak, így oroszlános járáskor. Ügyes mászó (fejjel lefelé is megtanulnak mászni, és t9bb macskánk póráz nélkül mellettünk jön az erdőben.
Felmenők skandináviából jöttek, mindenki genetikai szűrésen átesett, évente szív ultrahangozzuk is macskáinkat, mivel erre genetikai teszt m3g nincs kifejlesztve. Tenyészetünkből 3 cica él család, így mindenki megkapja azt a figyelmet és szeretetet, amit igényel. Például kivétel nélkül minden macskánk ágyban alszik, de olyan is van aki gazdival és kutyussal "kifliben" szeret szuszókálni. A norvég erdei cicák társaságkedvelők, ritkán félősek, többnyire szeretnek veled menni a nyaralóba is.
Több infó privátban, vagy honlapunkon . Az ár alkuképes - nem a Macskáinkból élünk, csupán nagyon szeretjük őket. Képeken szerepel az apa (kék), anya (tricolor) és egy krémszínű hím aki mutatja Humusz felnőttkori várható kinézetét. Szülők Championok. A tenyészet Budapesten látogatható online videóhívás is lehetséges.
Startapro_1718226612

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Baksa Mercédesz

Összes hirdetés megtekintése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0