Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele

A meghirdetett állás felkeltette az érdeklődésemet, önéletrajzomat csatolva küldöm.


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

Fiatal, okos, gyönyörű kan kutya

Feladás dátuma: 2023.02.06 14:52
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Hírdetés ingyen elvihető
Neme kan
Kora felnőtt
Fajta keverék
Extrák chip, oltás, féregtelenítés
Leírás

Sokan ismeritek már Maci védencünket, aki kicsit hiperaktív viselkedése miatt egy kis oktatás sorozatra kényszerült. Elmondhatjuk, hogy mostanra az alig 1 éves Maci nagyon ügyes lett, nem fitogtatja erejét, ha más kutyát lát, bár látszik hogy nehezére esik. Próbál megfelelni, nagyon nagyon örül a látogatóknak, óriásiakat futkorászik a nagy kifutóban, szeret játszani is. Igazi kölyök kutya, aki csak szeretne valahova tartozni. Nagyon kötődő típus, biztos rossz neki, hogy most kennelbe van, nagyon jó lenne neki egy szuper gazdi. Milyen is egy szuper gazdi Maci szemmel? Hát a lényeg, hogy sokat foglalkozz velem, menjünk sétálni, piknikezni, tanuljunk, mert a feladatokat imádom. Olyan soha el nem fáradok típus vagyok, így futhatunk is, vagy játszhatunk egész nap. Ha eljön a nap vége akkor se búslakodj, mert én nem tágítok, örök társ vagyok, nem kell megválnod tőlem, ugyanis szobatiszta vagyok. Nyugodtan bevihetsz a szobába is, nem horkolok. Vagyis legjobb lenne egy olyan gazdi, aki nincs egész nap távol, hisz Maci már előző gazdájánál megszokta, hogy a nap 24 órájában együtt vannak. Persze ha nem egész nap van távol és nap hátralévő részét együtt töltik, Maci már azzal is megelégedne. Budapest és környékére szeretnénk őt örökbe adni, jelenleg a 17. kerületben van Budapesten. Többszöri látogatás mindenképp elvárt és fontos, hogy a leendő gazda gyakorlott kutyás legyen, hisz ott a sharpei és a bull vér Maciban. Bemutatkozó levelet a E-Mail címre várjuk. Telefonos elérhetőségünk 06 70 205-6552 H-P 15:30-18:30
Örökbeadás
- Budapesten és környékén,
- Benti- kinti tartás mellett,
- Oltási könyvvel,
- Chippel,
- Ivartalanítva,
- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.
Startapro_1663850048

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül