Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Henna + indigó fekete 100 % natúr hajfesték akció 2.200 Ft helyett!!

998 Ft
Feladás dátuma: 2024.02.21 10:26
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

A Henna hajszínező porok gyengyéd hajszínezők hennával.
Új, bontatlan termék

A henna jótékony hatása hajra és fejbőrre ismert. A hennának erősítő, antiszeptikus hatása van. Használatától a haj fényes, dús, lágy lesz. A henna gondosan kiválasztott, ellenőrzött indiai vagy egyiptomi forrásból származik, nehézfémektől és p-feniléndiamintól (PPD) mentes (bizonyos henna tetoválásoknál ez okozhat súlyos allergiás reakciót). Független laboratóriumok végzik a mikrobiológiai vizsgálatokat termékeken a biztonság érdekében. A henna könnyen alkalmazható, optimális színeredményt biztosít. A Henné Color hajszínező por hajfesték nem változtatja meg a haj szerkezetét.
Az első ősz hajszálakat elfedi. A Henné Color hajszínező porok kiemelik a haj meleg fényét és a hajszálakat erősítik. A Henna igazi növényi alapú kondicionáló, mely a hajat fényessé, dússá, rugalmassá teszi és egyszerűbben kezelhetővé. A Henné Color hajszínező por rendszeres használata intenzív fényt ad a hajnak, miközben természetes marad. A lágy és szilikon-mentes növényi hennát tartalmazó semleges henna sampon használatával a hajszín tartósabb lesz. Egy csepp Henné Color növényi henna kondicionáló balzsam a henna masszához adva extra rugalmasságot és puhaságot ad a hajnak. Alkalmazás: Mossa meg haját semleges Henné Color növényi hennát tartalmazó ápoló samponnal, majd csavarja ki/törölje meg. Vegye fel a kesztyűt és helyezzen egy törülközőt a vállára. A masszát először a hajtövekre vigye fel, majd az egész fejre a haj csúcsig. Fedje be a fejét a műanyag sapkával. Hagyja rajta 40 percig- 2 óráig, attól függően, hogy milyen intenzív színt szeretne. Minél tovább hagyja rajta annál fényesebb lesz. Folytat's> Startapro_6451384

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ajánlat küldése
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0