Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Figyelem, felnőtt tartalom!<br />Ha még nem múltál el 18 éves, kérjük, ne lépj be az oldalra!

18 Elmúltál 18 éves?

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele

A meghirdetett állás felkeltette az érdeklődésemet, önéletrajzomat csatolva küldöm.


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Ár-összehasonlítás publi24.ro


Az értékelés a hirdetés jellemzőinek és az elmúlt hónapokban feltöltött hasonló hirdetések árainak figyelembevételével történik.


Értékelési kategóriák

Értékelés eredménye Leírás
Átlag alatti
A hirdetésben megadott ár alacsonyabb, mint a piaci ár
Jó ár
A hirdetésben megadott ár közel áll a piaci árhoz
Átlag feletti
A hirdetésben megadott ár magasabb, mint a piaci ár

Fontos jellemzők, melyek az összehasonlítás alapjául szolgálnak:Ár-összehasonlítás publi24.ro semleges és nem megvásárolható.

hívj! A feleséged puncijára verem a spermát és keményen megdugom! 0690 603 640 Szextelefon 635ft/p.

Feladás dátuma: 2022.08.05 20:04
Leírás

A feleséged széttárt combokkal fekszik előttem az ágyon, én ráhajolok és lassan a puncijába tolom a 21/5-ös farkam. Beleélvezek a lucskos pinájába! Keményen megbaszom előtted! Közben te is szoptasd, mert imádja, ha két férfi kényezteti. Amikor élvezek kihúzom és rá spriccelem a fehér spermát a hasára, mellére a forró puncijára. Adjunk neki! Ő is szereti, ha vadul két férfi is magájévá teszi. Nézd csak! Fél őszibarack nagyságú a makkom, 21/5-ös a méretem, erektől duzzadó kőkemény a dákóm.Pulzálva lüktet, amikor kilövel és eláraszt a forró spermával. Nézd a farkam és hívj egyedül, vagy a pároddal , hogy masztizzunk egy fergetegeset! Mutasd meg a párodnak is a képet,hívjatok együtt, és elmondom, hogy teszem magamévá, hogy dugom a mellét, punciját, a popsiját, hogy szopatom az édest! Ha szeretnétek, akkor a barátnőm is beszál egy párcserére, vagy egy hármas felállásra. Fantáziáljatok arról, hogyha meg van a kellő szimpátia, akkor összehozunk egy személyes párcserés játékot. Nincs nagyobb élvezet, mint amikor hárman, vagy négyen nyögünk az ágyban. Webcamon is megmutatjuk a testünket, akár azt is, amikor a barátnőm puncijába dugom a farkam, dugom, szopatom, nyalom. Webcamon láthatod a merevedésem, ahogy simogatom, kiverem a farkam és ahogy kilövel a spermám. Hívj és élvezzünk! 0690 603 640 Csak 635 Ft/perc. Fiúk, lányok, párok hívhattok korhatár nélkül! Startapro_4068949

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül