Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése
Figyelem, felnőtt tartalom!
Ha nem múltál el 18 éves, kérjük, ne lépj be erre az oldalra.
18
Elmúltál 18 éves?
Nem
Igen

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Szex kreatívan, akár csak orális szex is, ha mást nem szeretnél!

Feladás dátuma: 2024.04.04 16:27
Tulajdonságok
Magasság 172
Testalkat vékony
Kor 50
Leírás

Alapvetően nem egy alkalmas kapcsolatot keresek , de adott esetben, emberi szimpátia és testi vonzalom esetén ez is szóba jöhet, de nem mindenáron és nem mindenkivel! Inkább rendszeres titkos, diszkrét együttlétekre vágyom, persze kötöttségek nélkül! Vékony, sportos testalkatú, kizárólag a passzív, női szerepet kedvelő férfi vagyok. Mivel magam is diplomás vagyok, kizárólag hasonló, kulturált, testére, lelkére is igényes és minden tekintetben egészséges férfit keresek, akivel beszélgetni is lehet és rendszeresen kényeztethetjük egymást. Közös programok, munka is beleférnek (pl. kirándulás, utazások (belföld, külföld), Balaton, nudizmus), a megfelelő diszkrécióval természetesen. Rugalmas időbeosztással rendelkezem, nyitott vagyok szinte mindenre, velem nyíltan, tabuk, szégyenkezés nélkül megbeszélheted, mire vágysz egy ilyen kapcsolatban és ki is élheted vágyaidat! Legyen az bármilyen (szájjal, nyelvvel is) kényeztetés, finom masszázs, szerelmeskedés, enyhébb perverz dolgok (pl. BDSM), amit otthon nem kapsz meg. Lehetsz domináns is, én inkább sub hajlamú vagyok, de olykor lehetek dominád is! Titkárod, titkárnőd lehetek napi szinten is, de rendszeresen is! Biszex házaspárokhoz is szívesen csatlakozom, ahol mindkét fél örömét szolgálom! Nincs sok tabu, ez a lényeg! Helyed lehetőleg legyen vagy tudj biztosítani. Vagy én biztosítok, viszont ebben az esetben vállald a hely költségét. Ha ezeket nem vállalod, nincs esély a randira sajnos.
Nagyon várom, hogy legyen egy férfi az életemben, akivel titokban szeretgetjük és kényeztetjük egymást változatos módon. Bátran írj, nem bánod meg! Szeretek rózsát, parfümöt, fehérneműt kapni a partneremtől! Puszi Startapro_6272565

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0