Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Irodaköltöztetés, költöztetés felsőfokon! htpp://www.freshkft.hu

Feladás dátuma: 2024.04.08 07:48
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Hova belföldön
Leírás

A székhely illetve lakásváltoztatás, egyik helyről a másikba történő költözés, költözködés idővel mindenkit érinthet, és ilyenkor át kell esnünk rajta még ha nem is olyan nagyon szeretnénk. Magánemberek, intézmények, gyárak, hivatalok, vállalkozások, műhelyek, telephelyek, irodák, raktárak, irodaházak, egészségügyi és oktatási intézmények, iskolák, egyetemek, is érintettek lesznek benne előbb vagy utóbb. Ilyenkor érdemes egy profi költöztető céget keresni aki az elvárt módon elvégzi a szolgáltatást .
Az igények igen változatosak lehetnek, de a cél, illetve a végeredmény és az elvárás mindig ugyanaz vagyis a problémamentes, gyors költözés. Mint egy olyan cég aki lebonyolított már számtalan költözést az elmúlt huszonöt évben, felajánljuk eddig tapasztalatinkat, és kapacitásunkat ezen a területén.

Megrendelőink által igényelt költözések közül talán az irodaköltöztetés a legösszetettebb feladat. Ilyenkor a különböző IT eszközök, szállítása, szét és összeszerelése, a számítógépek, nyomtatók, monitorok légpárnás fóliába csomagolása teszi ki a munka egyik részét. Ezen kívül az iratok bepakolása, dobozolása is számottevő igaz ez intézménytől függ, de elmondható hogy az iratköltöztetés során a dossziék csomagolása, a bedobozolt iratok felcímkézése szintén a feladataink közé tartozik. Az iratok után a bútorok szét illetve összeszerelése, fóliázása, szállítása teszi ki a legnagyobb részt az költözés során. Az irodaköltözés lebonyolítása előre kidolgozott lépésekből áll és mindig tartalmazza a következőket: a helyszín előzetes felmérése, az irodai egységek elhelyezkedésének megismerése, a helyismeret, a szükséges szállítójárművek meghatározása, tételes lista készítése az elszállításra kerülő tárgyakról, költözési ütemterv készítése, a különböző egységek felkeresése az ütemterv szerint, csomagolóanyagok kihelyezése, csomagolás, bútorszerelés, szállítás, kipakolás, irodai eszközök összeszerelése, dobozokból iratanyagok kipakolása és rendszerezése.

Ha még többet szeretne megtudni és éppen költöztető céget keres vegye igénybe szolgáltatásainkat akár irodaköltöztetés akár lakásköltöztetésről legyen szó.
Elérhetőségeink: T:061 390 0000. T:0630 9441 195.
Honlap : http://www.freshkft.hu/iroda-koltoztetes Startapro_4496642

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0