Keresés mentése Hirdetésfeladás
Szeretnél böngésző értesítéseket kapni a következő esetekben?

Önéletrajzod még nem készült el


Hozd létre egyszerűen és gyorsan önéletrajz szerkesztőnk segítségével!
Az adatokat egyszeri alkalommal szükséges csak megadni, ezt követően már akár egy kattintással is pályázhatsz a meghirdetett állásokra.
Önéletrajz szerkesztése Mindössze néhány percet vesz igénybe a kitöltése

Sunt interesat de aceasta
proprietate intre datele


Az üzenet elküldése előtt önéletrajzodat itt tudod szerkeszteni.

Hirdetés megosztása

Küldés

Dolly kutyakozmetika XIII.kerület

Feladás dátuma: 2022.12.08 22:34
Tulajdonságok
Hirdetés típus kínál
Leírás

Kutyakozmetika,kutyakozmetikus,

Szeretettel várjuk önt és kedves kutyáját 20 éves szakmai tapasztalattal a XIII.kerület Kárpát u.33 (Vág utca sarok) alatt található légkondicionált kozmetikánkban. Kedvence részese lehet az ön igénye szerint egy fürdetésben és egy nyírásban. Nyitva tartás: Telefonos időpont egyeztetéssel. http: //www.dollykutyakozmetika.hu : 06-70-269-52-62 Tel : 06-30-950-92-81

Régebben a kutya az ember mellett csak mint haszonállat volt jelen. Azonban a civilizáció fejlődése egyben az állatok szeretetét és tiszteletét is magával hozta. Napjainkban már egyáltalán nem ritka az olyan család ahol a kutya teljes értékű családtagnak számít.

Éppen ezért sokan gondolkodnak úgy, hogy amíg a család tagjai fodrászhoz járnak addig a kutyusnak is kijár egy kis szépítkezés egy tökéletes kutyakozmetika szalonban. A nálunk járó kutyusok mindegyike elégedetten távozik, és heteken, sőt akár hónapokon keresztül élvezik, mit a kutya kozmetika nyújtott nekik.

Amennyiben Ön is családtagként szereti a négylábú kedvencét, úgy nézze meg a kutyakozmetikus referencia munkáit, és válassza azt a kutyakozmetika szalont, mely a hosszú évek tapasztalata mellett a kedvezményes árakat is biztosítja. Startapro_975899

Hirdetések, melyek érdekelhetnek

Fájlok csatolása
Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4 maximum 10Mb mérettel.
Elérte a napi elküldhető üzenetek korlátját
×
A hirdetést sikeresen hozzáadtad a kedvencekhez! A hirdetést te és még másik felhasználó jelölte kedvencnek
×
A hirdetést sikeresen eltávolítottad a kedvencek közül

Elérted az üzenetküldési korlátot.

Új beszélgetés kezdeményezéséhez hitelesítsd a telefonszámodat!

Hitelesítés
;
0